Tweedehands bibliotheekmaterialen

08 september 2017 Tweedehands bibliotheekmaterialen

Op Autoloze Zondag 17 september organiseert de stadsbibliotheek een grootse verkoop van tweedehands bibliotheekmaterialen. Zowel boeken uit de jeugd- als volwassenenafdeling, zowel fictie als non-fictie, strips, cd’s en tijdschriften gaan de deur uit. Het gaat hoofdzakelijk om door Izegemnaren geschonken exemplaren, dubbels, titels die gedurende lange tijd niet werden uitgeleend en/of informatieve boeken waarvan de inhoud ietwat is achterhaald.

Het bibliotheekteam doet immers voortdurend inspanningen om de volledige collectie deelsgewijs te screenen op bruikbaarheid en kwaliteit. De gebruikte maar nog goed bruikbare materialen worden verkocht aan een zacht prijsje. Een must dus voor boekenwurmen die graag grasduinen en bibliotheekmaterialen een tweede leven gunnen.

Het volledige programma van Autoloze Zondag vind je hier.

Grote Markt 20
8870 Izegem